20 20eves-leungting-studio ggm-leungting-3 images (2) images index image002
leung ting (1) Leung Ting leung ting leung ting - 6esfelpontos  wingtsun-hu leung ting - alapallas  wingtsun-hu leung ting - bart cham dao  wingtsun-hu
leung ting - egyenes rugas  wingtsun-hu leung ting - gerk  wingtsun-hu leung ting - r d  wingtsun-hu Leung Ting Long pole technique leung-ting (1) leungting
LT-TAN-SAO nov1969 wtshow si-hing szell gabor 23 Si-Jo Leung Ting 05 sijo-leung-ting sijo-leung-ting-04
sijo-leung-ting-05 wingtsun leung ting 02